HOTEL DELTA

Restaurant DELTA

RESTAURANT DELTA (a-la-carte)

Vă invităm la Restaurant Delta să vă bucuraţi de o experienţă gastronomică românească, dar şi de aromele şi savoarea bucătăriei internaţionale, în confort şi ambianţă intimă. Specialităţile noastre din peşte de apă dulce vă vor lăsa o amintire de neuitat.

Restaurantul Delta pune la dispoziţia oaspeţilor săi o listă impresionantă de vinuri româneşti servite cu prietenie, amabilitate şi pricepere de personal calificat.

Terasa restaurantului vă propune răcoare pe malul Dunării, pe parcursul zilelor toride de vară, şi privelişti spectaculoase cu apusurile de soare oglindite în apa fluviului.

Ambianţa restaurantului se potriveşte oricărei ocazii. Fie că sunteţi un călător aflat în trecere prin Tulcea spre minunata Deltă a Dunării, sau doriţi să oferiţi partenerilor dumneavoastră de afaceri momente de calitate, menu-ul restaurantului acoperă toate gusturile şi preferinţele.

Restaurantul Delta se compune din:
-- 3 saloane de evenimente (Restaurant Delta Ballroom şi Laguna Ballroom, care se despart printr-un perete modular profesional, şi Delta Grand Ballroom, situat la etajul 1 al clădirii restaurantului, deasupra primelor două saloane)
-- 2 saloane de mic dejun, câte unul în ambele hoteluri
-- o terasă semi-închisă, în Hotel Delta 3*
-- o sală de mici dimensiuni - Salon Recepţie (60 locuri), în Hotel Delta 3 *
-- o terasă deschisă, în perimetrul salonului Restaurant Delta.

AMPLASARE: mezanin cu acces din ambele hoteluri sau direct de pe faleza Dunării;
PROGRAM DE FUNCŢIONARE: 07:00 – 23:00 (ultimul client);
SE ACCEPTĂ PLATA CU CARD BANCAR;
REZERVARE NECESARĂ PENTRU SERILE DE SÂMBĂTĂ;
COD VESTIMENTAR: casual / smart casual;

MIC DEJUN LA HOTEL DELTA (bufet suedez)

Restaurantul Delta vă pregăteşte un mic dejun diversificat, servit eficient în sistem bufet suedez. În timpul sezonului, aveţi privilegiul să va bucuraţi de cafeaua de dimineaţă urmărind de pe terasă cum Dunărea freamătă de vaporaşele care îşi încep tururile în Delta Dunării.

AMPLASARE: Mezanin, in ambele hoteluri;
PROGRAM DE FUNCŢIONARE: 06:30 – 10:00;
SE ACCEPTĂ PLATA CU CARD BANCAR;
NU ESTE NECESARĂ REZERVARE;
COD VESTIMENTAR: casual / smart casual;

EVENIMENTE DE BUSINESS (servire clasică sau tip bufet suedez)

Doriţi să organizaţi o masă festivă pentru angajaţii sau partenerii dumneavoastră? Restaurant Delta vă întâmpină cu variante de menu particularizate, spaţii dedicate, nivel de servire ridicat şi posibilitatea acontării unor servicii precum sala de conferinţă, cazare la tarife preferenţiale, ambianţă muzicală, cocktail bar şi altele.

NOU! EVENIMENTE DE BUSINESS PE VAPOR: vă punem la dispoziţie una dintre navele noastre pentru a vă impresiona clienţii sau partenerii cu o croazieră în Delta Dunării pe parcursul căreia putem servi dejunul sau cina.

AMPLASARE: saloane dedicate pentru bufet suedez (salon mezanin hotel 4* sau Restaurant Delta funcţie de disponibilitate), salon Laguna Ballroom pentru varianta de servire clasică (funcţie de disponibilitate), navele de agrement Delta 1 sau Camena;
PROGRAM DE FUNCŢIONARE: n/a
SE ACCEPTĂ PLATA CU CARD SAU VIRAMENT BANCAR ;
REZERVARE ANTERIOARĂ OBLIGATORIE
COD VESTIMENTAR: casual / business;

CONTACT: Pentru informaţii suplimentare, disponibilitate sau cerere de ofertă, vă rugăm să ne contactaţi:

Telefon: +40 240 514 720;
Fax: +40 240 516 260;
Email: office@hoteldelta.eu, hoteldeltatulcea@gmail.com