HOTEL DELTA

Hotel Delta Tulcea

CAZARE TULCEA, TEAMBUILDING TULCEA, CAZARE DELTA DUNĂRII, TEAM BUILDING DELTA DUNĂRII, EXCURSII DELTA DUNĂRII

Hotelul Delta 4 stele este situat în centrul oraşului Tulcea, pe faleza fluviului Dunărea – locul de promenadă al locuitorilor şi al turiştilor, oaspeţi ai oraşului, şi în relativă apropiere de Aeroportul Delta Dunării Tulcea (15 km), de gara feroviară, de gara fluvială, de staţiile de transport cu autocarul, muzee şi alte instituţii.

Accesul în parcare şi în Hotelul Delta 4 stele se face din sensul giratoriu.

Păstrăm uşile deschise pe parcursul întregului an, atât pentru turiştii ce vin în scop de afaceri cât şi pentru cei care vor să cunoască frumuseţile naturale din Delta Dunării precum şi tradiţiile şi modul de viaţă al localnicilor.

În acest sens, suntem pregătiţi să vă punem la dispoziţie toate facilităţile necesare pentru cazare în Tulcea (punctul de unde începe Delta Dunării), organizarea de excursii în Delta Dunării, de sejururi, team building, conferinţe şi seminarii dar şi a altor evenimente importante pentru dumneavoastră:

**** 94 camere de cazare, dispuse pe 6 niveluri situate deasupra mezaninului, din care 2 Junior Suite, 7 Camere DeLuxe, 81 Camere Standard (47 camere cu pat matrimonial şi 34 camere cu două paturi separate) şi 4 Camere Standard Comunicante 2 câte 2 (una cu pat matrimonial şi una cu două paturi separate, pentru persoane cu dizabilităţi şi însoţitori).

**** Centrul SPA. Suntem încântaţi să va invităm la singurul centru SPA cu piscină interioară din Tulcea! Piscină, jacuzzi, saună umedă, sală de fitness şi masaj - toate vă oferă posibilitatea unei condiţii fizice excelente şi a unui stil de viaţă sănătos.

**** Restaurant. Restaurantul Delta, situat la mezaninul hotelului, este renumit atât pentru bucătăria tradiţional românească, cât şi pentru preparatele internaţionale, terasa hotelului fiind un loc confortabil şi deosebit pentru a servi orice masă.

**** 2 Săli de conferinţe: Sala Toma Caragiu, cu o capacitate de 220 locuri în configuraţie teatru, şi Sala Constantin Găvenea, cu o capacitate de 26 locuri în configuraţie board-room, ambele situate la mezaninul hotelului.

**** Baruri, cafenele şi terase – orientate în mare parte către portul turistic, reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o băutură excelentă într-o atmosferă relaxantă.

**** 4 Nave de agrement cu care, pe parcursul sezonului (martie – octombrie), organizăm excursii, croaziere, în Delta Dunării, pentru a-i descoperi secretele (colonii de pelicani, cormorani, viţă de vie sălbatică şi multe altele), şi plimbări private în care să puteţi îmbina afacerile cu relaxarea, pe parcursul întregului an, atunci când vremea este favorabilă.

Vă aşteptăm cu mare drag în Tulcea, la Hotel Delta!


cazare / plecare
Ora Cazării: 14:00
Ora Decazării: 12:00
Decazare târzie (funcţie de disponibilitate)
Recepţie deschisă 24/24
localizare
Distanţa faţă de Centru: 0.0 KM
Oraş: Tulcea
Ora Locală: GMT +02:00
facilitati
* Parcare gratuită, supravegheată video
* Facilităţi de acces pentu persoane cu dizabilităţi
* Ascensor
* Internet WiFi gratuit
* Cameră de bagaje
* Modalităţi de plată: numerar, cu card (Visa, Maestro şi Mastercard) şi prin virament bancar.
* Business corner: computer conectat la internet, imprimantă, copiator, scanner
* Bancomat
* Fax la Recepţie
* Seif la Recepţie şi în camere
* Pat suplimentar
* Pătuţ bebeluşi gratuit
* Aer condiţionat / Încălzire
* Minibar cu produse
* Telefon în cameră şi în baie, cu conexiune internaţională
* Uscător de păr
* Scaun de masă pentru bebeluşi, în restaurant
* Maşină de lustruit pantofii
* Umbrelă
dotări şi servicii
* Apel de trezire
* Mic dejun în cameră
* Room service (în fiecare zi 07.00 – 23.00)
* Serviciu de spălat şi călcat haine
* Preluare şi transmitere mesaje
* Servicii de tipărire şi fotocopiere, cu plată
limbi vorbite de personal
Română, Engleză, Franceză, Italiană