HOTEL DELTA

SĂLI DE CONFERINŢĂ

SĂLI DE CONFERINŢĂ

De acum este mai uşor ca niciodată să organizezi conferinţe, seminarii, şedinţe, cursuri, training-uri, conferinţe de presă, târguri şi expoziţii, workshop-uri, prezentări, comunicări ştiinţifice etc.

Dorim să venim în întâmpinarea solicitărilor dumneavoastră cu facilităţi moderne şi posibilităţi multiple de organizare a unor evenimente de mare amploare sau de mici dimensiuni, după caz.

Astfel, vă punem la dispoziţie 3 săli de conferinţă distribuite în 2 centre de evenimente, unul la mezaninul Hotelului Delta 4 stele, cu sălile de conferinţe Toma Caragiu şi Constantin Găvenea, şi al doilea, la etajul 7 al Hotelului Delta 3 stele, sala Dunărea.

Capacitatea lor variază în funcţie de configuraţia aleasă: teatru, sală de clasă, U-shape sau Board-room. Aceste informaţii le găsiţi în tabelul de mai sus (stânga).


DOTĂRI

Ambele centre de evenimente beneficiază de foaier pentru organizarea primirii şi înregistrării participanţilor sau a pauzelor de coffee break, toalete în proximitate, aer condiţionat / încălzire şi dotări tehnice complementare:

> Video proiector

> Flip chart

> Staţii de amplificare cu câte 2 boxe fiecare

> Microfoane mobile

> Microfoane fixe

> Laser pointer

> Ecran de proiecţie

> Laptop

> Centru de business cu desktop PC şi imprimantă

> WI-FI gratuit în incintă


DISPONIBILITATE

Centrul de evenimente din Hotelul de 4* comunica direct salonul din Restaurant unde se pot organiza mese tip bufet suedez, creeand astfel o infrastructura care se pliaza pe solicitarile multiple a unor evenimente de succes.

Pachetele de servicii pentru evenimente pot include, pe langa sala de conferinte, mese de pranz sau cina, petrecere de seara cu program artisitc in cadrul Restaurantului Delta, Excursii in Delta Dunarii cu barbeque pe malul apei, sau orice alta solicitare venita din partea clientilor.


CONTACT

Pentru informaţii suplimentare, disponibilitate sau cerere de ofertă, vă rugăm să ne contactaţi:

Telefon: +40 240 514 720

Fax: +40 240 516 260

Email:

office@hoteldelta.eu

hoteldeltatulcea@gmail.com