HOTEL DELTA

CENTRU SPA & SPORT: piscină interioară, saună umedă, jacuzzi, sală de fitness, masaj

ACCES LA CENTRUL SPA & SPORT

Vă invităm la noul Centru SPA & SPORT din cadrul Hotel Delta, singurul centru dotat cu piscină interioară din oraşul Tulcea!

Program funcţionare: zilnic 14.00 – 22.00

Accesul la centrul SPA & SPORT se face din lobby-urile ambelor hoteluri, pentru turiştii cazaţi, iar pentru clienţii din exterior, doar din recepţia Hotel Delta 3 stele de unde se şi achiziţionează abonamentele şi biletele de intrare.

TARIFE

Toţi turiştii cazaţi în hotel au acces gratuit la Piscină, Jacuzzi, Saună umedă şi Sală de Fitness, şi cu plată, la şedinţele de Masaj.

Tarife acces Centru SPA & SPORT (Piscină interioară, Jacuzzi, Saună umedă şi Sală de Fitness) pentru clienţii din exterior:

- 1 intrare = 40 lei
- abonament nenominal de 10 intrări (poate fi folosit de mai multe persoane), valabile pe parcursul unei luni calendaristice = 300 lei

Tarif Masaj: şedinţa de 1 oră = 70 lei

Pentru disponibilitate şi programări la şedinţele de masaj, vă rugăm să va adresaţi la recepţiile Hotel Delta 3 stele şi 4 stele.

DOTĂRI ŞI SERVICII

* Vestiare cu brăţări magnetice pentru acces
* Feon
* Umeraşe
* Cântar
* Duşuri cu apă caldă
* Grupuri sanitare
* Prosoape
* Zonă de relaxare cu şezlonguri
* Spaţiu amenajat separat pentru şedinţele de masaj
* Efecte de lumini
* Ambianţă muzicală relaxantă
* Accesorii învăţare înot
* Jocuri şi jucării pentru piscină
* Servire preparate şi băuturi din interiorul unităţii

PISCINA INTERIOARĂ

* Dimensiuni (l *L * h): 8m * 20m * 1.5m – 1.7m

* Apa este păstrată la o temperatură constantă de 29 – 30 grade Celsius

* Calitatea apei din piscină este asigurată prin efectuarea de măsurători/probe/analize periodice, prin filtrarea şi tratarea acesteia cu soluţii profesionale, care respectă normele sanitar-veterinare în vigoare, şi prin aspirarea fundului bazinului, ori de câte ori este necesar.

SAUNA UMEDĂ (Baie turcească sau Hammam)

La acest tip de saună nu se folosesc pietre ci tuburi prin care este introdus aburul iar temperatura nu depăşeşte 50 grade Celsius, spre deosebire de sauna uscată unde temperatura devine înăbuşitoare, urcând până la 90 grade Celsius. Sauna dispune de 2 bănci din mozaic şi permite accesul pentru 8 persoane simultan. Funcţie de alegerea dumneavoastră, vă oferim şi posibilitatea utilizării de uleiuri volatile aromatice - acestea sunt puse într-un vas prin care trec aburii şi se eliberează astfel aromele specifice.

JACUZZI

Jacuzzi este o cadă cu hidromasaj care foloseşte apa caldă că şi terapie pentru relaxare şi înlăturare a stresului. Apa din Jacuzzi este păstrată la o temperatura constantă de 35 grade Celsius şi este curăţată şi întreţinută prin aceleaşi metode ca şi cea din piscină. Dimensiuni Jacuzzi: diametru 215 cm şi adâncime 125 cm.

SALA DE FITNESS

Centrul de fitness este echipat cu aparate moderne ce vă permit efectuarea unor antrenamente fizice complete şi complexe:

* bicicletă interior tip spinning (simulează cel mai bine mersul natural pe bicicletă)
* bandă de alergare
* cross-trainer (bicicletă eliptică)
* aparat de vâslit
* aparat multifuncţional ce permite antrenarea tuturor grupelor de muşchi, în toate planurile, printr-o varietate ridicată de exerciţii
* greutăţi
* bancă pentru exerciţii cu haltere
* roată pentru abdomen
* saltea pentru exerciţii.

Sala este dotată cu aer condiţionat, TV LCD şi efecte de lumini.

MASAJ

Maseurii noştri calificaţi vă oferă o gama variată de servicii de masaj, atât în zona special amenajată în cadrul centrului SPA & SPORT cât şi în camera de hotel:

* Masaj de relaxare - un masaj al întregului corp al cărui scop este relaxarea musculară, eliminarea oboselii şi generarea unei stări de bine

* Masaj terapeutic - indicat în diverse probleme de sănătate, are scopul de a identifica şi elimina tensiunile musculare şi durerea.

* Masaj sportiv - adresat cu precădere celor care fac mult sport sau sport de performanţă, vă ajută să va pregătiţi muşchii pentru susţinerea de efort fizic prelungit dar şi să va recuperaţi fizic după antrenamente solicitante

* Masaj anticelulitic - un masaj profund şi foarte puternic, care ajută la remodelarea aspectului ţesutului adipos şi la stimularea circulaţiei sanguine