HOTEL DELTA

Excursii în Delta Dunării

................... 40 EURO / PERSOANĂ / 6 ORE - PRÂNZ PESCĂRESC INCLUS!...................

În timpul sezonului (martie – octombrie) organizăm excursii / croaziere / plimbări cu vaporaşul în Delta Dunării pe următorul traseu:

> Tulcea - Bratul Tulcea - Canal Mila 36 – Canal Trofilca - Canal Sireasa de Nord (rezervatie de cormorani, la distanta se poate observa orasul Ismail din Ucraina) - Canal Sontea (Rezervatia de pasari 'Lac Nebunu') - Cot Candura - Canal Sontea – Canal Mila 36 - Brat Tulcea - Tulcea.

Excursiile sunt cu plecare la ora 10.30 şi retur după aproximativ 6 ore, la 16.30. În orar pot surveni mici modificări, în funcţie de disponibilitatea grupurilor de turişti.

Pentru că ne gândim la confortul dumneavoastră, am dotat navele cu următoarele facilităţi:

* punte promenadă cu scaune, acoperită

* punte prova navă, cu scaune

* restaurant

* bar

* aer condiţionat / căldură

* 2 grupuri sanitare (facilitate esenţială atunci când planificaţi o plimbare în mijlocul apelor).

Cele 4 nave de care dispunem (Cristina, Camena, Delta şi Sturzu) sunt de mare capacitate, de aproximativ 80 locuri - un avantaj în faţa ambarcaţiunilor mici, pentru că oferă stabilitate şi siguranţă sporite, în special atunci când vremea e potrivnică şi Dunărea este agitată.

Informaţii utile:

..... Biletele se pot cumpăra de la recepţiile Hotel Delta 3 stele şi Hotel Delta 4 stele, de preferat, până la ora 10.00 în dimineaţa plecării.

..... Prânzul care se serveşte în timpul excursiei, este pregătit proaspăt, în acea dimineaţă, în restaurantul nostru (Restaurant Delta).

..... Pentru turiştii ce nu doresc peşte la masa de prânz, putem pregăti alternative vegetariene sau pe bază de pui sau porc.

..... Turiştii sunt rugaţi să se prezinte în holul recepţiei de unde au cumpărat biletele, cu cel puţin 15 minute înaintea orei de plecare, pentru a fi preluaţi şi conduşi pe vaporaşul cu care se organizează excursia.

Vă invităm să verificaţi cu noi programul şi disponibilitatea excursiilor, fie la recepţiile Hotel Delta 3 stele şi Hotel Delta 4 stele, fie să ne contactaţi:

Telefon 0240 / 514 . 720

hoteldeltatulcea@gmail.com

office@hoteldelta.eu

NOTA: Excursia prezentata mai sus este in sistem OPEN, pentru grupuri de turisiti si turisti individuali aflati simultan pe acelasi vapor, in cazul in care doriti EXCLUSIVITATE asupra vaporului va rugam sa solicitati o oferta personalizata.