Rezerva o camera
x

Oaspeți

Numar oaspeți

  • 1 Oaspeți
  • 2 Oaspeți
  • 3 Oaspeți
  • 4 Oaspeți
  • 5 Oaspeți
  • 6 Oaspeți
  • 7 Oaspeți
  • 8 Oaspeți
  • 9 Oaspeți
  • 10 Oaspeți

Check in

25.06.2019

Check out

26.06.2019

Ce să faci în weekendul de 8 martie în Tulcea

Articole

0 Reacții
Publicat pe 15 Februarie 2019

Ne încântă gândul că, în scurt timp, ne vom bucura din nou de sosirea primăverii, un sezon al renașterii, reînnoiri, întineririi și însuflețirii. Încă de la început, sezonul primăverii este o sărbătoare: pe 1 martie este ziua Mărțișorului, iar pe 8 martie întreaga planetă sărbătorește Ziua Femeii. Descoperă în acest articol cum poți sărbători de 8 marie în Tulcea!

 

Un eveniment social distins la Hotel Delta

 

Hotel Delta, situat pe faleza Dunării din municipiul Tulcea, v-a obișnuit deja cu cele mai reușite evenimente din tot orașul, iar anul acesta nu va face excepții, ci va continua cu evenimentele care întotdeauna încântă oaspeții sosiți aici. Astfel, vineri, de 8 martie, în restaurantul Delta va avea loc un eveniment social în cinstea doamnelor și domnișoarelor: o distinsă petrecere de 8 martie în Tulcea!

 

Petrecerea începe la 19:00 și include un meniu special, dar și entertainment de calitate. DJ Savin va asigura atmosfera plină de voie bună cu o selecție muzicală căreia nimeni nu îi va putea rezista! Așadar, nu vă faceți alte planuri de Ziua Femeii, și veniți de 8 martie în Tulcea, la petrecerea de la Hotel Delta, să dansăm și să ne bucurăm de primăvara frumoasă și de femeile iubite din viețile noastre!

 

Meniul serii include aperitive delicioase, precum icre de crap, tartină cu ton și ou de prepeliță, millefeuille cu roșii, mozzarella & sos pesto, mezeluri și brânzeturi românești și internaționale sofisticate, un fel principal spectaculos (piept de rață și mușchi de porc la grătar cu varză și sos de merișoare) cu garnituri precum crepinietă cu sos de brânză, dar și un desert savuros format din tartă cu migdale, portocală și mousse de ciocolată sau pară fiartă în șampanie și culis de înghețată de căpșuni cu incredibila înghețată de vanilie. Selecția de băuturi include vinuri Sarica Niculițel și Alira Tribun, cocktailuri pline de savoare, whiskey, vodka și coniac, sucuri naturale și carbogazoase, apă și cafea.

 

Oferta specială de 8 martie de la Hotel Delta are prețul de 150 de lei de persoană, iar rezervările se fac direct la restaurant Delta cu plata integrală, în sistem de masă deschisă. Grupurile mai mari de zece persoane ni se pot alătura cu posibilitatea de a rezerva o masă exclusivă și achitarea a jumătate din preț în momentul rezervării, iar apoi diferența cu până o zi înaintea evenimentului, pe 7 martie.

 

Petrece-ți weekendul de 8 martie în Tulcea!

 

Prilejul zilei de 8 martie este un motiv să vii în Tulcea și să petreci un întreg weekend descoperind orașul și confortul hotelului Delta. Ai de ales între două tipuri de cazare: fie la Hotel Delta 3 stele sau la Hotel Delta 4*. Cele două corpuri de hotel sunt unite, iar accesul se face prin recepția comună. Indiferent de alegerea ta, poți fi sigur(ă) că în acest hotel vei petrece un sejur memorabil. Ai la dispoziție camere cu vedere spre Dunăre sau spre oraș, acces gratuit la spa-ul nostru ce conține singura piscină interioară din Tulcea și o echipă de profesioniști care lucrează pentru a-ți satisface toate cerințele atunci când ești oaspetele Hotelului Delta.

 

Descoperă Tulcea vizitând obiectivele turistice ale orașului, precum Acvariul din Tulcea - care este cel mai mare și complex muzeu din România, la ora actuală. Aici vei găsi o sală de acvarii dispuse concentric, care îți vor crea impresia că te afli în mijlocul unui recif, fiind înconjurat(ă) de pești, rechini și corali.

Chiar vis-a-vis de Hotel Delta 4* se află Muzeul de Artă din Tulcea, unde veți descoperi picturi, gravuri, icoane, artă orientală și decorativă și multe altele, patrimoniul muzeului însumând circa 7000 de lucrări. Nu rata ocazia de a le admira!

 

Nu în ultimul rând, Hotel Delta organizează și excursii în Delta Dunării, pe nave moderne și sigure. Poți rezerva excursia mult visată chiar în weekendul de 8 martie petrecut în Tulcea!

 

Nu sta pe gânduri - de 8 martie, ai prilejul de a petrece un weekend deosebit la Hotel Delta, Tulcea! Te așteptăm!  

 

 

 

Articole similare