Rezerva o camera
x

Oaspeți

Numar oaspeți

 • 1 Oaspeți
 • 2 Oaspeți
 • 3 Oaspeți
 • 4 Oaspeți
 • 5 Oaspeți
 • 6 Oaspeți
 • 7 Oaspeți
 • 8 Oaspeți
 • 9 Oaspeți
 • 10 Oaspeți

Check in

01.04.2023

Check out

02.04.2023

Cazarea ideală pentru excursii în Delta Dunării

Articole

0 Reacții
Publicat pe 21 Mai 2019

Vara se apropie cu pași grăbiți și, în curând, municipiul Tulcea va fi invadat de către turiștii care și-au plănuit să viziteze Delta Dunării într-un weekend prelungit sau într-un concediu pe cinste, mult așteptat. Poarta către Deltă este larg deschisă și așteaptă să-și primească vizitatorii: hotel Delta este cea mai inspirată opțiune de cazare în Delta Dunării, sau, mai bine zis, de cazare pentru cei care urmează să pornească în excursii în Delta Dunării.

Hotel Delta este cunoscut în Tulcea ca fiind unul dintre cele mai apreciate hoteluri din oraș, atât datorită poziționării sale excelente pe faleza Dunării, cât și mulțumită serviciilor de calitate pe care le oferă. Conform platformei TripAdvisor, Hotel Delta ocupă locul 1 dintre toate hotelurile din Tulcea, fiind apreciat pozitiv de către majoritatea călătorilor care au fost cazați aici în drumul lor spre Delta Dunării.

Este cea mai practică (dar și plăcută) soluție de cazare și destinația ta înaintea sejurului pe care îl visai în Delta Dunării! Descoperă, în rândurile de mai jos, tot confortul de care te bucuri la Hotel Delta înaintea plecării în excursii în Delta Dunării!

 

 

Cazare în Hotel Delta de 3 sau de 4 stele

 

La Hotel Delta de pe strada Isaccei nr 2, adică pe faleza Dunării și cu acces imediat spre port, te afli în unul dintre cele mai bune locuri de cazare din Tulcea. Ai la dispoziție două opțiuni: cazare în Hotel Delta 3* sau cazare în Hotel Delta 4*. Cele două corpuri de hotelului care alcătuiesc Hotel Delta sunt situate la adresa menționată anterior și au vedere spectaculoasă spre port sau spre oraș, în funcție de camera aleasă.

 

La Hotel Delta, indiferent de nivelul de confort ales, fie că este de 3 sau de 4 stele, în calitate de oaspete de bucuri de acces gratuit la Centrul Spa, singurul centru cu piscină interioară din Tulcea. Pe lângă piscină, în centrul Spa al hotelului te bucuri și de Jacuzzi, hammam și o sală de fitness utilată cu aparate moderne precum greutăți, bicicletă de interior, bandă de alergare, dar și un aparat de vâslit, perfect pentru antrenamente înainte de a pleca în excursii în Deltă, cu barca la pescuit.

 

Imaginează-ți cât de bine trebuie să fie să stai în o cameră cu vedere la Dunăre, cu aer condiționat,  TV LCD și balcon de pe care să te bucuri de priveliște înainte să pornești în o memorabilă excursie în Deltă, unde vei descoperi natura sălbatică, te vei bucura de soare, de trilul păsărilor și de sunetul apei atunci când navighezi canalele Dunării; apoi te vei întoarce în Tulcea, la cazarea de pe faleză, unde te răsfeți din cap până în picioare la spa, unde îți poți achiziționa un masaj de relaxare sau unul terapeutic. La Hotel Delta petreci o vacanță perfectă pe care vei dori să o repeți cât de curând! Rezervă-ți cazarea preferată din Tulcea apăsând butonul ”Rezervă o cameră” aflat sus, în dreapta oricărei pagini de pe website-ul hotelului.

 

Îți poți planifica sejurul în Deltă alături de întreaga familie - la Hotel Delta, cazarea din drum spre Delta Dunării, facilitățile includ și pătuț gratuit pentru bebeluș, astfel că toată lumea, de la mic, la mare, se va bucura de confort și servicii de calitate! Inclusiv persoanele cu dizabilități se pot relaxa la Hotel Delta - accesul în hotel le este pregătit, iar la Delta 4* punem la dispoziție 4 camere Standard comunicante, ideale pentru cazarea confortabilă a persoanelor cu dizabilități și însoțitorilor acestora.

 

În plus, la Hotel Delta, ai micul dejun inclus și trei locații diferite unde savurezi preparate alese, proaspete și pregătite cu măiestrie în bucătăria hotelului: Restaurant Delta (cu specialități internaționale, dar și locale, precum rețete cu pește de apă dulce), Lobby Bar Delta 4* (cu terasă discretă pe malul Dunării, cocktailuri rafinate și o priveliște unică), Delta Coffee& Lounge (o cafenea cu băuturi și deserturi incredibil de gustoase).

Check-in în camera de hotel se face începând cu ora 14:00, iar check-out până la 12:00. Sperăm să te bucuri de cazarea ta la Hotel Delta!

 

 

Excursii în Deltă

 

Hotel Delta dispune și de o flotă modernă: trei vase de agrement de mare capacitate (80 persoane) îţi asigură o experiență de neuitat în condiţii depline de confort şi siguranţă. Pe Nava Camena, cu finisaje de lux, a pășit însuși Prințul Albert de Monaco! Cu facilități indispensabile pentru o excursie în Deltă plină de confort, la bordul navelor te bucuri de:

 

 • salon restaurant unde îți sunt servite băuturi, dar și preparate proaspete, pregătite în fiecare dimineață în Restaurant Delta;
 • aer condiționat;
 • punte promendă și punte prova navă cu scaune;
 • binocluri pentru a observa flora și, în special, fauna Deltei;
 • grupuri sanitare;
 • veste de salvare

 

Navele Camena, Cristina 10 și Nava Delta sunt disponibile pentru grupuri organizate, turiști individuali, petreceri private și evenimente corporate.

Prinde un loc la bordul uneia dintre cele trei nave ale Hotelului Delta și pornește într-o croazieră uimitoare pe următorul traseu:

Tulcea – Canal 36 — Canal Sireasa — Canal Şontea — Gârla Periteaşca — Scăunele: prima intrare Lac Nebunu — Lac Nebunu (zonă strict protejată ARBDD) — retur, funcţie de nivelul apei — Sireasa de Nord (rezervaţie cormorani, vedere graniţă Ucraina, oraş Ismail) - retur Canal 36 — Tulcea!

Contactează-ne și rezervă-ți excursia în Deltă organizată de Hotel Delta! Plecarea se face dimineața la 10.30, iar durata unei excursii durează aproximativ 6 ore. Pe durata excursiei va fi servit prânzul, iar cei care nu doresc pește și preferă preparate din porc, pui sau vegetariene, pot menționa acest lucru în momentul rezervării.

Te așteptăm pe faleza Dunării în Tulcea, la Hotel Delta, popasul tău preferat înainte de a pleca în explorarea Deltei Dunării!

 

Articole similare