Rezerva o camera
x

Oaspeți

Numar oaspeți

  • 1 Oaspeți
  • 2 Oaspeți
  • 3 Oaspeți
  • 4 Oaspeți
  • 5 Oaspeți
  • 6 Oaspeți
  • 7 Oaspeți
  • 8 Oaspeți
  • 9 Oaspeți
  • 10 Oaspeți

Check in

02.07.2020

Check out

03.07.2020

0 Reacții

Cauți cazare în Tulcea de sărbători? Alege Hotel Delta!

Publicat pe 18 Decembrie 2018

În sezonul sărbătorilor de iarnă se pun la cale cele mai frumoase petreceri! În curând vom sărbători venirea lui 2019, cu cea mai bună ofertă de Revelion, în Tulcea, la Hotel Delta, destinația numărul unu atunci când îți cauți cazare în Tulcea.

După o noapte plină de distracție și voie bună, cazarea la Hotel Delta îți prelungește starea de bine pe care o vei avea la petrecerea dintre ani. Ai la dispoziție mai multe tipuri de camere confortabile dintre care să alegi și, odată ce te-ai cazat aici, ai acces gratuit la Centrul Spa cu piscină interioară!

Vacanța de sărbători te îndeamnă la răsfăț? Bine te-am găsit la Hotel Delta!

 

Cea mai confortabilă cazare din Tulcea

 

Dacă planurile tale pentru iarna aceasta includ o deplasare în municipiul Tulcea, un oraș încărcat de istorie, cu acces la port și priveliști demne de admirat, cazarea din Tulcea potrivită atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru vacanțe relaxante este Hotelul Delta. Acest hotel este situat pe faleza Dunării, cu acces imediat spre port, și asigură confortul tuturor oaspeților săi. Indiferent dacă alegi cazarea de 3 sau de 4 stele în cele două corpuri ale hotelului, serviciile de calitate și personalul amabil te vor impresiona plăcut și îți vei dori să revii aici și cu alte ocazii - spre exemplu, în anotimpurile mai călduroase, atunci când se organizează excursii pe canalele Dunării.

Majoritatea camerelor de 3 stele ale hotelului sunt destinate pentru cazarea a două persoane, însă ai la dispoziție și apartamente junior suite dotate, printre altele, cu pat matrimonial plus o canapea extensibilă, fiind cazarea în Tulcea ideală pentru maximum 3 persoane. Camerele triple, deși mai mici decât apartamentele junior suite, sunt, de asemenea, o opțiune bună de cazare în Tulcea pentru grupuri de 3 persoane.

Atunci când călătorești cu familia în Tulcea, camera Standard Family, dotată cu un pat matrimonial și unul single, este opțiunea potrivită!

Cazarea în Tulcea de 4 stele pentru familii sau grupuri de trei persoane este apartamentul junior suite, ce conține nu unul, ci două televizoare LCD și două minibaruri cu produse.

Descoperă întreaga ofertă pe site!

 

Centrul Spa al hotelului este singurul din Tulcea cu piscină interioară, și conține și alte facilități extraordinare pentru relaxare din cap până în picioare: saună cu aburi, jacuzzi, o sală de fitness și una pentru masaj. Odată cazat în una din camerele sau apartamentele hotelului, accesul tău la spa este gratuit, iar tu te poți bucura de relaxare și îngrijire pe durata sejurul tău la noi.

Nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe detalii despre serviciile și facilitățile de top pe care Hotel Delta ți le pune la dispoziție oricând ești oaspetele nostru!

Iarna aceasta, meriți din plin o cazare în Tulcea la Hotel Delta, unde distracția și confortul te răsfață ca de fiecare dată când ne vizitezi!

 

Articole similare