Rezerva o camera
x

Oaspeți

Numar oaspeți

  • 1 Oaspeți
  • 2 Oaspeți
  • 3 Oaspeți
  • 4 Oaspeți
  • 5 Oaspeți
  • 6 Oaspeți
  • 7 Oaspeți
  • 8 Oaspeți
  • 9 Oaspeți
  • 10 Oaspeți

Check in

02.07.2020

Check out

03.07.2020

Evenimente corporate fără cusur la Hotel Delta

Articole

0 Reacții
Publicat pe 04 Octombrie 2018

Toamna este sezonul celor mai așteptate evenimente corporate: este perioada când se organizează team building-uri și este momentul delegațiilor și întrunirilor de business. Fiind poziționat pe faleza Dunării, Hotel Delta este recunoscut în zona Tulcei și Dobrogei ca o variantă excelentă atât pentru cazarea turiștilor care vor să viziteze Delta Dunării, cât și pentru organizarea evenimentelor corporate.

 

Sezonul de toamnă este propice pentru organizarea de evenimente corporate la Hotel Delta, care este dotat cu toate facilitățile moderne, necesare bunei desfășurări a evenimentului tău. Indiferent de dimensiunea sau cerințele logistice ale evenimentului tău, spațiile și soluțiile versatile de organizare îți stau la dispoziție atunci când apelezi la serviciile hotelului Delta. Pachetele de servicii creative pot include, pe lângă sala de conferințe, mese de prânz sau cină, petreceri animate în cadrul Restaurantului Delta, dar și excursii în Delta Dunării.

 

 

Săli de evenimente corporate

 

Două centre de evenimente din cadrul Hotel Delta cuprind 3 săli de conferințe, cu o capacitate care variază în funcție de configurația aleasă. Teatru, sală de clasă, U-shape sau Board Room sunt aranjamentele care pot fi realizate în sălile de conferințe de la Hotel Delta. Versatilitatea acestor săli cu lumină naturală și echipamentele tehnice moderne creează un spațiu primitor și plăcut pentru toți participanții, adaptându-se nevoilor acestora.

Sala Toma Caragiu, de 210 mp are o capacitate maximă de 220 de locuri în stil teatru, fiind perfectă pentru conferințe, prezentări și seminarii. La o ședință de boardroom, aranjamentul aferent permite 40 de locuri. Această sală este cea mai spațioasă sală de evenimente corporate din hotel Delta.

 

Sala Constantin Gavenea este cea mai mică sală dintre cele 3, având 90 mp. Este potrivită pentru ședințe și întrevederi pentru până la 26 persoane.

Aceste două săli se află la mezaninul Hotelului Delta 4* și comunică direct cu salonul Restaurantului, unde se pot organiza, la cerere, mese tip bufet suedez.

Situată la etajul 7 al Hotelului Delta 3*, sala Dunărea are 120 mp și 110 locuri în aranjament stil teatru. Aranjamentul tip board room permite 30 de locuri, iar cel în stil U-shape, 40 de locuri.

Toate aceste trei săli sunt dotate cu video proiector, flip chart, stații de amplificare cu câte două boxe fiecare, microfoane fixe și mobile, ecran de proiecție, imprimantă, laser pointer și, bineînțeles, WI-FI gratuit. Aceste facilități moderne asigură buna desfășurare a oricărui eveniment corporate care se desfășoară la Hotel Delta.

 

Vedere la Dunăre

 

Hotel Delta păstrează ușile deschise pe tot parcursul anului pentru turiștii care vin aici în scop de afaceri. Dacă te întrebi de ce să alegi Hotel Delta pentru un eveniment corporate, îți prezentăm câteva sugestii:

! După încheierea ședințelor, a prezentărilor și a conferințelor, obiectivele turistice  din municipiul Tulcea așteaptă să fie explorate. Descoperă unul dintre cele mai vechi orașe ale țării noastre - cele mai vechi urme de locuire din zona orașului datează de acum circa 5–6000 de ani!

! Lasă-te tentat să faci o scurtă excursie în Deltă! Poziționarea hotelului pe faleza Dunării este excepțională, căci permite experiențe deosebite, precum excursii prin Deltă la bordul navelor de agrement cu o capacitate de până la 80 de persoane.

! Bucură-te de cazarea confortabilă, cu camere spațioase care au o vedere către faleza Dunării! Numai la Hotel Delta te poți bucura de o asemenea priveliște spectaculoasă!

Pentru evenimente corporate cu vedere la Dunăre, nu sta pe gânduri și contactează-ne!

 

Articole similare