Rezerva o camera
x

Oaspeți

Numar oaspeți

  • 1 Oaspeți
  • 2 Oaspeți
  • 3 Oaspeți
  • 4 Oaspeți
  • 5 Oaspeți
  • 6 Oaspeți
  • 7 Oaspeți
  • 8 Oaspeți
  • 9 Oaspeți
  • 10 Oaspeți

Check in

07.08.2020

Check out

08.08.2020

0 Reacții

Profită de oferta pentru team building în Delta Dunării 2019 la Hotel Delta!

Publicat pe 04 Martie 2019

Hotel Delta din municipiul Tulcea se pregătește pentru un nou sezon al anului 2019 cu oferte speciale, care să creeze cele mai frumoase amintiri de vacanță alături de familie, prieteni, sau chiar alături de colegii de muncă. Cu o experiență vastă în organizarea de evenimente atât corporate, dar și sociale, Hotel Delta are cea mai completă ofertă pentru team building în Delta Dunării din 2019.

 

Dacă aveți în plan să organizați primăvara aceasta un team building deosebit, unde întreaga echipă să se destindă și să descopere lucruri noi despre colegii alături de care lucrează, dar și despre o zonă unică în lume - Delta Dunării, la Hotel Delta veți găsi cea mai completa ofertă de cazare din Delta Dunării cu servicii variate și o serie de activități memorabile, care vor aduce zâmbetul pe chipul tuturor participanților.

Oferta pe care v-o propunem este valabilă pentru un grup de cel puțin 40 de persoane.

 

Descoperă oferta Hotel Delta pentru team building în Delta Dunării!

 

Hotel Delta, poarta ta spre Delta Dunării

 

Hotel Delta este unul dintre cele mai bune opțiuni de cazare în municipiul Tulcea. Situat pe strada Isaccei nr 2, chiar pe faleza Dunării, hotelul este alcătuit din două corpuri: Hotel Delta 3* și Hotel Delta 4*. Hotel Delta 3*  are 117 camere de cazare, dispuse pe 6 nivele situate deasupra mezaninului, dintre care 3 apartamente Junior Suite, 105 Camere Standard cu pat dublu sau două paturi separate şi 9 Camere ideale pentru trei persoane. Hotelul Delta 4* are, în total, 94 de spații de cazare dispuse, de asemenea, pe 6 nivele situate deasupra mezaninului, dintre care 2 apartamente Junior Suite, 7 camere DeLuxe, 3 camere Superioare, 78 Camere Standard şi 4 camere Standard Comunicante pentru persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora.

Cu oferta noastră de team building în Delta Dunării 2019, vă punem la dispoziție camere în regim single sau double atât pe clasificare de 3*, dar și 4* - alegerea vă aparține! Camerele sunt spațioase, confortabile, au o priveliște spectaculoasă asupra falezei sau a orașului, iar toate se bucură de servicii de calitate. În plus, atunci când ești oaspetele nostru, beneficiezi de acces gratuit la Centrul Spa cu piscină interioară!

 

Un team building de câteva zile petrecut la Hotel Delta va fi caracterizat de confort și relaxare. Oferta noastră de team building pentru minimum 40 de persoane continuă cu mai multe variante de meniuri, dar și excursii pe canalele Deltei Dunării, la bordul uneia dintre cele trei nave ale  noastre moderne, elegante și sigure.


 

Mai multe opțiuni, mai multă voie bună

 

Oferta de team building pentru minimum 40 de persoane include servicii precum:

 

O altă variantă poate fi cea cu excursie în Delta Dunării după amiaza, cu serviciul opțional de a avea organizat un program de vizitare a muzeelor locale și a altor obiective turistice din Tulcea și împrejurimi. Atunci când alegeți această variantă, puteți opta și pentru amenajarea vaporului cu torțe și lumini decorative pentru a încheia team buildingul în Deltă într-un mod spectaculos, memorabil și, bineînțeles, fotogenic!

 

Revendică oferta pentru team building în Delta Dunării 2019


 

Profită acum de oferta pentru team building în Delta Dunării 2019 pentru minimum 40 de persoane, căci aceasta este valabilă până în luna mai! Nu ezita să planifici de acum cea mai reușită excursie team building - atunci când alegi oferta Hotel Delta, nu ai cum să dai greș și cu siguranță întreaga ta echipă va fi încântată de alegerea făcută. Cere oferta acum! După vizita în Tulcea la Hotel Delta, unde vei putea observa calitatea serviciilor și nivelul ridicat de confort, dar  și de opțiuni de agrement, vei dori să revii aici și într-o vacanță de odihnă alături de familie.

Vă așteptăm pe toți cu drag!

 

Articole similare