Rezerva o camera
x

Oaspeți

Numar oaspeți

  • 1 Oaspeți
  • 2 Oaspeți
  • 3 Oaspeți
  • 4 Oaspeți
  • 5 Oaspeți
  • 6 Oaspeți
  • 7 Oaspeți
  • 8 Oaspeți
  • 9 Oaspeți
  • 10 Oaspeți

Check in

01.04.2023

Check out

02.04.2023

Ultima șansă de a profita de oferta de team building Hotel Delta!

Articole

0 Reacții
Publicat pe 23 Aprilie 2019

Vă reamintim că oferta noastră de team building in Delta Dunării 2019 pentru cel puțin 40 de persoane este valabilă până la 1 mai - așadar, dacă încă nu ați făcut o rezervare, acum este momentul!

 

Hotel Delta vă pune la dispoziție cea mai completă ofertă de cazare din Delta Dunării, cu camere în regim double sau triple, pe nivel de clasificare 3* sau 4* și într-un număr suficient pentru evenimente de anvergură (în total, 211 camere în complex).

 

Cu priveliște către faleza Dunării, spre Parcul Delta sau spre oraș, camerele de la Hotel Delta sunt confortabile și îmbie la câteva clipe de răgaz înainte de a porni aventura de neuitat în Delta Dunării. Întotdeauna primitoare, camerele duble sau triple și apartamentele spațioase alcătuiesc cazarea ta și a echipei tale cu prilejul team buildingului.

 

Profitând de oferta noastră pentru team building în Deltă, tu și întreaga echipă vă veți bucura de o multitudine de servicii, precum sala de conferință, varietate de preparate la cele trei mese ale zilei și excursii în Delta Dunării cu program de entertainment.

 

 

Hotel Delta, cea mai atractivă ofertă de team building în Delta Dunării

 

 

Situat în municipiul Tulcea, pe strada Isaccei nr. 2, Hotel Delta se numără printre cele mai atractive spații de cazare - atât datorită poziționării sale convenabile, chiar pe faleza Dunării, cât și datorită serviciilor și facilităților de care dispune - la hotel Delta se află unica piscină interioară din Tulcea, iar accesul la Centrul de Spa &Sport este gratuit pentru toți oaspeții hotelului, indiferent dacă sunt cazați la 3* sau la 4*.

 

În plus, Hotel Delta are propria sa flotă, cu 3 nave de agrement moderne și stabile, fiecare cu o capacitate maximă de 80 de persoane. Navele de agrement, Camena, Cristina 10 și Delta 1 vă poartă în condiții de siguranță și maxim confort pe canalele Dunării, în explorarea naturii sălbatice a Deltei. Sunt dotate cu grupuri sanitare, o punte promenadă și o punte prova nava cu scaune, perfectă pentru observarea spectacolului naturii, un salon restaurant unde, în cadrul ofertei de team building în Deltă, se servesc mesele de prânz și cinele, dar și câte o stație de amplificare a sunetului și microfoane care întotdeauna sunt la îndemână în team building!

 

Hotel Delta este poarta oricărui turist în Tulcea spre spectaculoasa Deltă a Dunării - chiar din Coffee Lounge-ul hotelului poate fi admirat portul,. Proximitatea față de port și de faleza Dunării reprezintă un avantaj nesperat din punct de vedre logistic, atunci când pregătești un team building cu cel puțin 40 de persoane.

 

Obiectivele turistice din Deltă, dar și din Tulcea, merită vizitate măcar o dată în viață - vor dezvălui un colț de Rai la care nimeni nu mai visa. Frumusețea și trăirea unor experiențe noi alături de partenerii de afacere și de călătorie vor marca un moment cu adevărat memorabil, care îi va încărca pe toți cu cea mai pozitivă energie.

 

Profită de oferta de team building în Deltă pe care o propune Hotel Delta și nu vei regreta!

Cine festivă din Restaurant Delta cu salon exclusiv, DJ inclus și pachet open bar va încheia ultima zi de team building într-o notă distractivă, pe care cu toții se vor grăbi o surprindă în selfies și fotografii de grup.

 

Solicită o ofertă de team building la Hotel Delta pentru grupul tău, până la 1 mai!

Ne poți contacta și la hoteldeltatulcea@gmail.com sau la numărul de telefon 0240 514 720.

 

Articole similare