Rezerva o camera
x

Oaspeți

Numar oaspeți

  • 1 Oaspeți
  • 2 Oaspeți
  • 3 Oaspeți
  • 4 Oaspeți
  • 5 Oaspeți
  • 6 Oaspeți
  • 7 Oaspeți
  • 8 Oaspeți
  • 9 Oaspeți
  • 10 Oaspeți

Check in

07.08.2020

Check out

08.08.2020

0 Reacții

Petrecerea de Revelion Hotel Delta - oferte de revelion 2019 din Tulcea

Publicat pe 13 Decembrie 2018

Este perioada sărbătorilor, a vacanțelor alături de familie și prieteni, și a celor mai distractive petreceri ale anului: petrecerile de Revelion! Așa cum vă așteptați, Hotel Delta vine cu una dintre cele mai tentante oferte de Revelion în Tulcea și are plăcerea de a vă invita la o petrecere alături de prieteni într-o atmosferă elegantă, cu priveliște spre faleza Dunării.

Hotelul Delta va găzdui petrecerea dintre ani la Restaurant Delta și Laguna Ballroom, locul unde rafinamentul și buna dispoziție se împletesc armonios și crează cadrul ideal pentru cele mai plăcute amintiri. De obicei, cele două săli de evenimente se despart printr-un perete modular profesional, însă în noapte de Revelion vor forma o sală grandioasă, mai spațioasă decât ballroom-ul nostru de la etajul 1. Dacă până acum nu ne-ați trecut pragul, oferta noastră de Revelion 2019 este ocazia perfectă pentru a descoperi un loc aparte pentru evenimente speciale în Tulcea.

Restaurantul se află la mezanin, cu acces din ambele hoteluri sau direct de pe faleza Dunării.

În continuare, descoperiți oferta noastră completă!

 

Oferte de Revelion cu preparate deosebite

 

La Hotel Delta, indiferent de zi sau perioadă a anului, preparatele noastre sunt savuroase, ca un alint pentru papilele gustative. Ofertele de Revelion din fiecare an la Hotel Delta te răsfață cu mese festive alese, iar anul acesta nu poate fi o excepție! Meniul de Revelion 2019 vă delectează simțurile cu preparate din bucătăria internațională și locală, și include patru feluri de mâncare, plus un desert delicios. Piept de rață, mușchi de vită, selecțiile de gustări și, bineînțeles, fileul de șalău (platoul cu pește este de nelipsit de la orice masa de Revelion îmbelșugată!) fac parte din meniul cu servire individuală special creat pentru această ocazie.

Open Bar-ul (una dintre cele mai apreciate oferte de Revelion) vă va sta la dispoziție până dimineața, iar petrecerea va continua pe ritmurile melodiilor interpretate de către Formația Actual. Această trupă locală ne-a încântat pe parcursul anilor și ne-a fost alături și la alte petreceri dintre ani, pe care cu siguranță vi le amintiți cu zâmbetul pe buze. Cu o experienta acumulată de-a lungul mai multor ani, formația Actual abordează un repertoriu de bun gust, îmbinând armonios mai multe genuri muzicale, cum ar fi: muzica de petrecere, muzica ușoară românească și internaționala, café-concert și alte stiluri care vă vor da poftă de dans.

 

Sunteți pregătiți pentru numărătoarea inversă de Anul Nou? Haideți să petrecem și să strigăm împreună ”Trei, doi, unu… LA MULȚI ANI” ! Profită acum de ofertele noastre de Revelion!

 

Preț bilet: 375 lei / persoană.

Preparate deosebite, open-bar, muzică live și servicii de calitate.

Rezervările se fac cu achitarea a minim 50 % din valoarea totală a rezervării, diferența urmând a fi achitată până în 24.12.2018. Grăbiți-vă și profitați de ofertă!

Pentru grupuri mai mari de 10 persoane putem oferi mese exclusive, restul rezervărilor se iau în sistem open-table.

 

Articole similare