Rezerva o camera
x

Oaspeți

Numar oaspeți

  • 1 Oaspeți
  • 2 Oaspeți
  • 3 Oaspeți
  • 4 Oaspeți
  • 5 Oaspeți
  • 6 Oaspeți
  • 7 Oaspeți
  • 8 Oaspeți
  • 9 Oaspeți
  • 10 Oaspeți

Check in

25.06.2019

Check out

26.06.2019

Relaxare la Spa Delta în plină iarnă

Articole

0 Reacții
Publicat pe 25 Ianuarie 2019

În miezul iernii, cu toții visăm la vacanța de vară și ne amintim cu plăcere de starea de relaxare totală de care ne bucurăm atunci când stăm pe plajă sau facem o baie în mare. Din fericire, ne putem bucura de această stare de răsfăț total în orice anotimp, la Centrul Spa din Hotel Delta! Centrul Spa al hotelului nostru din Tulcea este realizat din plăcerea de a oferi bucurie și relaxare și oferă o serie de servicii de top pentru o experiență de neuitat.

Uită de frigul de afară și vino la Spa la hotel Delta pentru a trăi momente pline de confort în centrul orașului Tulcea, chiar lângă faleza Dunării!

 

Spa Delta, locul unde relaxarea ta este prioritatea noastră

 

Pentru că ne prețuim oaspeții, atunci când te cazezi la Hotel Delta, ai acces gratuit la toate serviciile Centrului Spa: hammam, Jacuzzi, sala de fitness, precum și la piscina interioară (singura din Tulcea!). Ședințele de masaj se achiziționează separat și pot fi programate la numărul de telefon  ​+40 240 514 720​  sau pe e-mail, la adresa hoteldeltatulcea@gmail.com.

 

Masajul de care beneficiezi la Centrul Spa Delta poate fi unul de relaxare, sau unul terapeutic, indicat în cazul mai multor probleme de sănătate și pentru eliminarea durerilor și tensiunilor musculare. De asemenea, mai poți alege între masajul sportiv, indicat persoanelor care susțin un efort fizic prelungit, sau un masaj anticelulitic, care modelează armonios trupul și îi îmbunătățește circulația sanguină. Programează-te și vino să simți răsfățul din cap până în picioare!

 

Clienții care nu sunt cazați în hotel își pot achiziționa de la recepția Hotelului Delta 3* bilete de intrare sau chiar abonamente în Centrul Spa Delta. Centrul Spa funcționează zilnic, în intervalul orar 14:00-22:00.

Odată ce ai ajuns aici, ai pășit într-o oază deosebită în orașui Tulcea. Piscina interioară cu temperatura apei constantă la 30 de grade Celsius este perfectă pentru o bălăceală relaxantă în toiul iernii! Simte-te învigorat după o baie în piscina interioară și încearcă și celelalte facilități pe care ți le-am pus la dispoziție!

Îți propunem o sesiune în sauna umedă, cunoscută și cu denumirea de hammam sau baie turcească, unde scapi de stress, dar și de toxinele din corp! Ține răceala la distanță cu o vizită la hammam, unde uleiurile volatile aromatice și aburii îți desfundă căile respiratorii, ajutându-te să respiri ușor.

La Spa Delta, Jacuzzi-ul rămâne una dintre cele mai populare facilități, căci hidroterapia de care beneficiezi atunci când faci o sesiune de relaxare în Jacuzzi ajută atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru cea mentală. O baie în Jacuzzi e ca o îmbrățișare uriașă: temperatura constantă a apei este de 36 de grade Celsius, iar în combinație cu masajul și apa curată, este secretul stării de bine - ce îți poți dori mai mult în luna lui gerar?

Pentru un pic de mișcare și tonifiere a mușchilor, centrul de fitness din cadrul Spa Delta te așteaptă cu cele mai moderne facilități: bicicletă de interior tip spinning, bandă de alergare, aparat de vâslit, gantere și greutăți, cross-trainer și un aparat multifuncțional pentru lucrarea tuturor grupelor de mușchi. Efectele de lumini din sală vor crea o atmosferă vioaie, care te inspiră să nu renunți la stilul de viață sănătos.

 

Te așteptăm la Hotel Delta!

 

Oricând vrei să evadezi din cotidian, Hotel Delta, cu o priveliște spectaculoasă asupra falezei Dunării, te așteaptă cu servicii și facilități de top! Sejurul tău în Tulcea, poarta spre Delta Dunării, va fi unul caracterizat de confort și bună dispoziție. În camerele noastre de 3 sau de 4 stele te vei simți ca acasă, iar Centrul Spa îți va aminti că te afli într-un sejur de relaxare completă de care aveai nevoie. Nu sta pe gânduri, ia-ți cazarea perfectă în Tulcea și vino să te bucuri de un sejur binemeritat. Te așteptăm cu mare drag la Hotel Delta!

Articole similare