Rezerva o camera
x

Oaspeți

Numar oaspeți

  • 1 Oaspeți
  • 2 Oaspeți
  • 3 Oaspeți
  • 4 Oaspeți
  • 5 Oaspeți
  • 6 Oaspeți
  • 7 Oaspeți
  • 8 Oaspeți
  • 9 Oaspeți
  • 10 Oaspeți

Check in

16.05.2021

Check out

17.05.2021

0 Reacții

Descoperă rezervația biosferei din Delta Dunării

Publicat pe 28 Septembrie 2018

Rezervația biosferei din Delta Dunării, cu o suprafață totală de 4152 de kilometri pătrați, din care 3446 km2 se află pe teritoriul României, este unul dintre locurile ce trebuie vizitate cel puțin o dată în viață - mai ales fiindcă suntem norocoși să fie parte a teritoriului nostru. Descoperă frumusețile locale! Delta se numără, fără îndoială, printre ele. Fiind inclusă în patrimoniul cultural și natural UNESCO în 1991, Delta reprezintă una dintre marile zone umede ale planetei, oferind condiții propice de viață pentru un număr mare de specii de viețuitoare, de la reptile, pești, păsări și plante. Fii martor la spectacolul naturii care se desfășoară în rezervația biosferei din Delta Dunării!

 

Biodiversitatea Deltei

 

Delta Dunării prezintă o arie naturală cu o ridicată diversitate de floră și faună. Am putea spune că este raiul păsărilor și al peștilor, ceea ce face ca rezervația biosferei din Delta Dunării să fie un spațiu ce atrage mulți turiști pasionați de natură, pescuit și fotografie.

 

Accesul turiștilor pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării este posibilă numai cu achiziționarea unui permis de acces. În prezent, pot fi achiziționate permise online; accesul turiştilor în Deltă cu autoturisme este condiţionat de plata unei taxe de 10 lei/autovehicul/zi, sau de 100 lei autovehicul/an.

 

Parcurgând rezervația, vei vedea un ținut în care păsările migratoare de pe întregul glob se opresc și cuibăresc; un număr mare de specii rare vin să-și petreacă vara sau iarna în Deltă. 1830 de specii de copaci si plante crează un loc exotic, care îndeamnă la explorare.

 

Rezervația biosferei din Delta Dunării este destinația ideală atât pentru vacanțe în familie, cât și pentru team building-uri deosebite. Veți descoperi multe lucruri despre natură, cât și despre sine.

 

Drumul spre Deltă te duce întâi în Tulcea, un municipiu situat pe 7 coline din Dealurile Tulcei, oraș port atât pentru nave de pasageri, cât și pentru navele comerciale. Aici, la Tulcea, hotel Delta te așteaptă cu servicii impecabile, care îți vor face vizita în Deltă să fie una fără cusur. Organizează excursii la bordul unor nave de agrement care asigură confortul și siguranța ta! Călătorește pe nave la bordul cărora s-au bucurat mulți oameni de seamă, printre care și prinţul Albert de Monaco, și admiră spectacolul fantastic pe care rezervația biosferei din Delta Dunării o oferă.

 

Hotel Delta, poarta spre rezervația biosferei din Delta Dunării

 

Situat pe faleza Dunării, hotel Delta îți va asigura o ședere relaxantă. Cu o priveliște spectaculoasă spre port, Hotel Delta 4* oferă servicii de cea mai înaltă calitate, în camere confortabile, spațioase și moderne. Camera te îmbie la detașarea de problemele cotidiene: admiră peisajul deosebit prin peretele de sticlă care îți oferă vederea asupra falezei, și bucură-te de această oază din centrul orașului. Pentru o ședere și mai plăcută, încearcă serviciile de spa ce includ piscină interioară, masaj și sală de fitness. Hotel Delta 4* este cazarea ideală pentru cei care vor o vacanță de relaxare într-o atmosferă caldă.

 

Hotel Delta 3* este locul ideal pentru teambuildinguri, conferințe și alte evenimente de amploare. Navele de agrement stau la dispoziția ta pentru sejururi memorabile prin Deltă, pe care nu le vei uita prea curând.

 

Rezervă acum o cameră la hotel Delta si răsfață-te înainte să pornești în explorarea rezervației biosferei din Delta Dunării! 

Articole similare