Rezerva o camera
x

Oaspeți

Numar oaspeți

 • 1 Oaspeți
 • 2 Oaspeți
 • 3 Oaspeți
 • 4 Oaspeți
 • 5 Oaspeți
 • 6 Oaspeți
 • 7 Oaspeți
 • 8 Oaspeți
 • 9 Oaspeți
 • 10 Oaspeți

Check in

24.09.2023

Check out

25.09.2023

Centru SPA & Sport

Singurul centru cu piscină interioară din Tulcea

Centrul Spa al hotelului nostru din Tulcea este realizat din plăcerea de a oferi bucurie și relaxare. Oferim atenție fiecărui oaspete și dorim ca timpul petrecut la noi să devină o experiență de neuitat. Te așteptăm la piscina interioară, hammam (sauna cu aburi), jacuzzi, sala de fitness sau masaj. Relaxarea ta este prioritatea noastră!

 

Vezi mai multe
vestiareVestiare cu brăţări magnetice de acces
efecte-luminiEfecte de lumini
accesorii-invatare-inotAccesorii învăţare înot
minibarServire preparate şi băuturi
ambianta-muzicalaAmbianţă muzicală relaxantă
jucarii-piscinaJocuri şi jucării pentru piscină
piscina interioara in tulceapiscina-interioara-tulcea-1piscina-interioara-tulceahotel-delta-tulcea-piscina

/4

Tarife și facilități

Ca oaspete al hotelului, ai acces exclusiv și gratuit la toate facilitățile centrului Spa al hotelului. Ședințele de masaj se achiziționează separat. Pentru clienții din exterior, accesul la Spa se face doar din recepţia Hotel Delta 3 stele de unde se şi achiziţionează abonamentele şi biletele de intrare:

 • 150 lei - 1 Ședinţa de masaj (o oră)

 • 90 lei - 1 Intrare la Spa

 • 700 lei - Abonament nominal de 10 intrări la Spa
  (Abonamentul este valabil pe parcursul unei luni calendaristice)
   

Program funcţionare: zilnic 14.00 – 22.00

Programează-ți o ședință de masaj!

Telefon: ​+40 240 514 720​ 

Email: hoteldeltatulcea@gmail.com

Piscina interioară

Singura piscină interioara din Tulcea are 1.7 m adâncime și o suprafață de 8m * 20m. Apa este păstrată la o temperatură constantă de 29 – 30 grade Celsius iar calitatea apei este asigurată prin efectuarea de măsurători/probe/analize periodice, prin filtrarea şi tratarea acesteia cu soluţii profesionale, care respectă normele sanitar-veterinare în vigoare.

Hammam

Hammam-ul (sauna umedă cu aburi sau baia turcească) curăță pielea în profunzime, îmbunătățește respirația, elimină stresul și toxinele din corp. Vaporii din uleiurile volatile aromatice relaxează și stimulează deopotrivă, iar efectele de lumină și sunet completează atmosfera.

Jacuzzi

Hidroterapia oferă o combinație inedită între căldură, masaj și apă, ceea ce face ca o baie în jacuzzi să fie metoda ideală pentru a scăpa de stresul acumulat în timpul zilei. Apa este păstrată la o temperatură constantă de 35 grade Celsius şi este curăţată şi întreţinută prin aceleaşi metode ca şi cea din piscină. Dimensiuni Jacuzzi: diametru 215 cm şi adâncime 125 cm.

Sala de fitness

Pentru tonifiere prin exerciții fizice, te invităm la centrul de fitness. Alege între: bicicletă interior tip spinning, bandă de alergare, cross-trainer, aparat de vâslit, aparat multifuncţional ce permite antrenarea tuturor grupelor de muşchi sau greutăţi pentru efectuarea unor antrenamente fizice complexe. Sala este dotată cu aer condiţionat, TV LCD şi efecte de lumini.

Masaj

Alege un masaj de relaxare al întregului corp pentru eliminarea oboselii şi generarea unei stări de bine sau un masaj terapeutic, indicat în diverse probleme de sănătate, pentru a identifica şi elimina tensiunile musculare şi durerea. Dacă faci sport de performanță, îți recomandam un masaj sportiv, care îți pregătește muşchii pentru susţinerea de efort fizic prelungit. Masajul anticelulitic - un masaj profund şi foarte puternic - ajută la remodelarea aspectului ţesutului adipos şi la stimularea circulaţiei sanguine.